Kratka priča o nama

Mali vez je “slow fashion“  obrt koji se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće za djecu te modnih dodataka za sve generacije. Proizvodi nisu trendovski  već  bezvremenski i inspirirani nekim prošlim vremenima. Dizajnirani su i osmišljeni tako da ćete svoj Mali vez proizvod zavoljeti  i čuvati na posebnom mjestu i nakon što ga “prerastete“ . Odjevni  predmeti  i dodaci su ukrašeni ručno apliciranim vezom koji  je posebno izvezen za vas u trenutku same izrade što svaki od proizvoda čini unikatnim i jedinstvenim te mu tako daje posebnu vrijednost.

 

Brinemo o okolišu i prirodi te su materijali (tkanine,konci,ambalaža) od kojih se radi vrlo kvalitetni i što prirodnijeg podrijetla s vrlo malim postotkom primjesa umjetnih vlakana kao npr. elastan, što odjeću čini ugodnom za nošenje.

Tkanine koje koristimo su pamuk i lan u  kombinaciji s viskozom i elastanom u minimlnoj količini. Za još ugodnije nošenje bez grebanja i osjećaja peckanja, koristimo i lan koji je  obrađen Stonewashed tehnikom tzv. tehnika ispiranja kamenom.

Ostale informacije

Koliko dugo se čeka na proizvode?

Vaše narudžbe čekaju se od 2-3 tjedna te se šalju HP-om jednom tjedno, mogučnost dostave Overseas Express-om uz napomenu.

Cijene dostave

Cijene dostave nisu uračunate u cijeni proizvoda.

 

Načini plaćanja

Plaćanje se vrši transakcijski (bezgotovinski) putem 

e-bankarstava ili općom uplatnicom na pošti, banci i sl.(gotovinski) na naš žiro račun. Podatke za uplatu šaljemo Vam nakon narudžbe. 

Praćenje pošiljke

Nakon izvršene uplate i otpreme paketa šaljemo Vam kod za praćenje paketa.